Voor scholen

Offerte aanvragen

Voor leraren

Door de coronacrisis zijn er veel leerlingen met een leerachterstand. Scholen zullen daarom in de komende periode inhaalprogramma’s voor hun leerlingen willen inzetten. Maar hoe regel je dat terwijl we te maken hebben met een lerarentekort? Het is al moeilijk genoeg om de normale formatie rond te krijgen. Moeten we kwetsbare leerlingen dan bij laten spijkeren door studenten? Wij vinden van niet! Juist kinderen met een achterstand hebben recht op een bevoegde leraar.

Like2Teach is gestart met het Nationaal Bijspijkerprogramma. Het programma is maatwerk voor iedere school en ook maatwerk voor iedere leerling. Het komt erop neer dan een leerling in sprints van 5 lessen voor een vak wordt bijgespijkerd. Gemiddeld zullen leerlingen 6 sprintjes moeten trekken om weer helemaal bij te zijn.

De lessen zijn in de avonduren: van 18:30 tot 19:30 en van 20:00 tot 21:00. De groepen zijn klein: maximaal 6 leerlingen. De programma’s zijn doordacht. De eerste scholen zijn enthousiast maar om meer leerlingen te kunnen helpen, hebben we meer leraren nodig. Vakmensen zoals jij!

Help je mee?
We zijn op zoek naar bevoegde leraren die ‘s avonds een uurtje les willen geven. Dat gaat op afstand. Bij voorkeur verzorg je minimaal drie sprintjes (15 lessen van een uur, iedere week één les). Een eerste sprint is van oktober tot en met december. Dat een tweede sprint van januari tot de voorjaarsvakantie en een laatste sprint start na de voorjaarsvakantie tot de zomervakantie.

Interessante vergoeding
Je helpt mee om de schade van corona te herstellen en je verdient er een leuke cent mee. Interesse? Geef je beschikbaarheid op en wij nemen contact met je op. We delen je in zodra een school zich meldt.

Aanmelden als leraar