Wie zijn wij?

Dieter Möckelmann

De ondernemers achter Like2Teach zijn Dieter Möckelmann en Hans Hoornstra. Beiden hebben ruime ervaring in het onderwijsveld. Ze zijn vooral bekend als oprichters van Like2Share: een bedrijf dat congressen, studiedagen en beurzen organiseert over de impact van technologie op leren.

Dieter is van oorsprong geschiedenisdocent en hij werkte jarenlang voor Kennisnet als sectormanager primair onderwijs. Dieter verzorgt trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de effectieve inzet van ICT de rode draad is. De laatste jaren is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter en hij wordt regelmatig ‘de trendwatcher in het onderwijs’ genoemd.

Dieter Möckelmann
E-mail: [email protected]
Telefoon: + 31 (0)6 3976 2929

dieter

Hans Hoornstra

Hans Hoornstra is voormalig docent aan de kunstacademie van Maastricht. Hij werkt al meer dan vijftien jaar als adviseur en ondernemer in het onderwijs. Daarnaast is hij voorzitter van de stichting Digitale Overheid. Deze stichting heeft het doel ambtenaren toe te rusten met 21e-eeuwse vaardigheden.

Hans is auteur van het boek Digitale Intelligentie en de bedenker van het Columbusmodel van de 21e-eeuwse vaardigheden. Het model brengt samenhang in de vaardigheden, plaatst het in logische historische samenhang en biedt concrete aanknopingspunten voor beleidsmakers en leraren om de 21e-eeuwse vaardigheden te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Hans Hoornstra
E-mail: [email protected]
Telefoon: + 31 (0)6 2182 6615

hans klein

“Alle kinderen verdienen eigentijds goed onderwijs dat volledig aansluit bij de dynamiek van een digitaal verbonden samenleving.”